All for Joomla All for Webmasters

Ahogy a Facebook oldalon ígértem igyekszem beszámolni a marienbergi kirándulásról.

Nehéz szavakba önteni azt, amitől az ember lélegzete is eláll. Így nem is tudom mivel nyithatnám meg igazán frappánsan legújabb beszámolómat.

Hetvennél is több könyve több millió példányban jelent meg. Írt színdarabokat, regényt, novellát, igazán híressé azonban életszagú, szociografikus riportkönyvei tették.

Üdvgyuri! Ezzel a köszönéssel zárja minden hozzászólását és levelét, így stílszerűen én most ezzel kezdem.

Egy éves lett a Fűtőház, nézzük meg együtt, hogy miről is szólt ez az elmúlt egy év.

Október úgy néz ki erős hónap a vasútmodellezésben, ezen a hétvégén Gödöllői Királyi Kastélyba látogattam el, ahol 24-72.-én rendezték meg a II. Gödöllői Vasútmodell kiállítást.

Idén október 11-13.-a között került megrendezésre az V. TEMOFESZT, most hogy egy hét eltelt a kiállítás óta, megpróbálom bemutatni azt ami megfogott benne.

Most szombaton ellátogattam a B.TT.B klub modul főpróbájára, mely bár nem kimondottan klubrendezvény a szó hagyományos értelmében, de remekül sikerült.

A korábbi cikkemben szó volt róla, hogy viszonylag nehezen találtam elégséges mennyiségű egyenes sínt, a vitrinem kibéleléséhez.

Nem kell atomtudósnak lenni ahhoz, hogy valaki belekezdjen a modellezésbe, bőven elég ha az csak simán megtetszik neki.

A hétvégén ellátogattam Pálházára, ahol életemben először utaztam a PAEV kisvasútján.

Gyermekkorom meghatározó emlékei közé tartozik a modellvasúttal történő találkozás, most egy kicsit kutatva a régi cuccaim között kincseket találtam.

Korábban már írásomban próbáltam beazonosítani, egy teherkocsit, kerestem kutattam, fúrtam és faragtam.

Sokat Vaterázom. Sokszor szívtam már meg, mert valami nem olyan volt amilyennek hirdetik, de most egyszerűen ezt a teherkocsit meg kellett vennem.

Mindenki vágyik egy gyönyörű szettre, ami csak neki van, amivel büszkélkedhet. Még jobb, ha egész évben jók voltunk, és a Mikulás ajándékoz meg minket.