All for Joomla All for Webmasters

Ezmiez?!

Értékelés:
(0 szavazat)

Sokat Vaterázom. Sokszor szívtam már meg, mert valami nem olyan volt amilyennek hirdetik, de most egyszerűen ezt a teherkocsit meg kellett vennem.

Ez volt az a tétel amit olyan nevetséges áron vettem meg, hogy le sem merem írni, de nem ez fogott meg benne. Valahogy szeretem az olyan teherkocsikat amiben van egy kis plusz. Egy gyári szén vagy farakomány, egy ponyva vagy akármi csak ne az üres kocsi virítson a síneken. Persze tudom én, hogy könnyen el is lehet készíteni, meg minden mégis úgy érzem, hogy többet kapok a pénzemért (pláne a használt piacon).

Egy ilyen kocsit már rég szerettem volna, nem maga a kocsi miatt, hanem a rakománya végett. Sokszor láttam a Vaterán hasonlót, így egészen biztos hogy tucattermék, de a rakomány az valahogy megfogott. Rendszeresen lemaradtam az aukciókról, illetve túllicitáltak, ilyenkor persze főttem a saját levemben mert 20 vagy 50 Forinton múlott a dolog. (De részemről tartom magam ahhoz, hogy van egy összeg amit hajlandó vagyok megadni, ha egy Forinttal is túllicitálnak akkor kiszállok.) Most végre elcsíptem, ráadásul épp senki másnak nem kellett az 1 Ft-ról induló aukció, így az enyém lett.

Lefotóztam, és nekiálltam, hogy majd én beazonosítom, hogy kiféle-miféle ez a kocsi. Itt jött az első bibi. A rendelkezésre álló katalógusokat átnéztem, és semelyikben sem találtam. Maga a kocsi egy Zeuke kocsira hajaz, de a rakományt nem találtam meg, pedig tuti hogy gyári, mert úgy hozzá van nőve, hogy előbb törne darabokra az egész kocsi, mintsem leboruljon róla. Súlyra viszont az átlagnál jóval nehezebb, és az alján is furcsa felfogatási pontok vannak. Van valakinek ötlete, hogy ezmiez?!

Képgaléria